SUPERSTARS - ADIDAS ORIGINALS

PIECES JEWELRY

DSC_0227 DSC_0233 IMG_4400 IMG_4407 IMG_4414
Der er intet så tilfredsstillende som en fuldt afkrydset ‘to do’ liste. Jeg elsker de dage, hvor der er uoverskueligt meget man skal nå, men når klokken så bliver 20 har man nået alt hvad der nås skulle og man kan finde sig selv helt fladmast, liggende på sofaen igang med at se det ene afsnit Gossip Girl efter det andet.
En af de mest meditative situationer jeg kan sætte mig selv i, er når jeg har tid til at se en masse ‘ligegyldige’ serier. Så bliver det altså ikke mere afslappende for mit vedkommende.
Det er desværre ret sjældent efterhånden, at jeg har tid til dette, men idag var en af de dage hvor jeg netop fandt mig selv, liggende helt fladmast på sofaen med et sagligt smil, Gossip Girl på Netflix og en kop kaffe. MUMS.
Imorgen har jeg fri fra skole kl. 10, det tror jeg lige at jeg kan overkomme 😛

Smykkerne på billederne er fra Pieces og kan i nogle af Pieces butikker, findes lige nu på tilbud. Jeg fik sættene i julegave, men jeg ved at de fås i nogle butikker til 30 kr. pr. smykke (Varierende alt efter hvilken butik man nu går i) (y) Bare et lille tip til hvis man skulle finde smykkerne lige så fine jeg gør 😉
Jeg synes at de er enkel og super fine.

2

  • Jeg er vild med smykkerne, de er bare så fine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia Malene Hartmann Jensen

      Jeg er helt enig! super enkle. Lige noget der falder i min smag 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPERSTARS - ADIDAS ORIGINALS