NOTHING LIKE A BRAND NEW BAG

SICK …

IMG_9763IMG_9743IMG_9748IMG_9758IMG_9772
 Jeg har ligget syg lige siden i fredags… øv! Det er simpelthent så super kedeligt! jeg har brugt tiden på at se alt for meget dårlig tv, hældt te ned i min hals med en tragt i håb om bare en smule lindring og ellers bare haft ondt af mig selv. En utrolig deprimerende tilværelse, men man kan jo trøste sig selv med at det kun er midlertidigt…
Nu hvor at jeg har drukket så meget te de sidste par dage, tænke jeg at det var en god mulighed for lige at vise nogle af mine nye fine ting frem 😀 Kopperne er fra ferm, de var sat ned til 65 kr. stykket i sidste uge i Bahne i Fields. Det er termokopper, så man slipper for at brande fingrene (y).
Den søde lille mælkekande har jeg købt i Notredame inde i københavn. Jeg synes simpelthent den er så fin, og så koster den kun 40 kr.
Bakken fandt jeg på genbrugspladsen. jeg kan godt lide dens lidt kolde og rå metal look, så den kom lige med hjem i cykelkurven.
Te kanden fandt jeg i en genbrugsbutik i Glostrup og måtte give den store sum af hele 30 kr. for den… den er sat ned til 249 kr. i Bahne lige nu, men jeg vil dog stadig hellere give 30 kr. for den.

Udover det har jeg bare ligget og slappet af i min nye sofa der kom ind a døren i torsdags (y) Den er simpelthent så lækker! Jeg glæder mig til at vise den frem en af de kommende dage 🙂

Termokrus – Bahne. Mælkekande – Notredame. Bakke – Genbrugsplads. Te kande – Genbrug. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOTHING LIKE A BRAND NEW BAG