ALL THEM IDEAS

WHEN YOU HAVE TAILWIND

IMG_3757 IMG_3763 IMG_3770
 Som nogle af jer måske ved, og som andre er lykkeligt uvidne om, var der for et stykke tid siden en konkurrence for alle Basis og plusbloggere. Det var i forbindelse med at Asos lancerede deres nye AW13 kollektion, og af den grund kunne man skrive et/flere indlæg om asos og dermed være med i en konkurrence om et gavekort til Asos på 2000 kr.
Dette var inden jeg fik min nye smækre lækre computer, og som nogle måske har læst i et af mine tidligere indlæg stod min gamle computer med det ene ben i graven. Af den grund kunne jeg ikke arbejde i Photoshop og jeg kunne derfor ikke lave en almindelig kollage.
Jeg synes at det var fejt hvis det skulle være dette der afholdt mig fra at deltage i konkurrencen, så jeg måtte ligge min hjerne i blød. Jeg valgte derfor at finde alle mine favorit items inde på deres hjemmeside, smække dem op i et word dokument og derefter printe dem ud og klippe dem til. i kan se hvordan resultatet blev af dette i disse indlæg:1, 2, 3. Som sagt var det lidt en lappe løsning, men jeg prøvede at få det bedste ud af forholdene og endte med at blive ret godt tilfreds.
Da jeg var begrænset pga. min computers stædighed om ikke at ville samarbejde og jeg derfor ikke kunne gøre lige så meget ud af det som jeg ellers ville kunne have gjort, turde jeg ikke håbe på noget. Der gik nogle dage og jeg begyndte næsten helt at glemme konkurrencen, da der pludselig kom en mail poppende ind imens jeg sad til undervisning hvori teksten var ” Hej Mia, da du var den der havde lavet det mest kreative og flotte indlæg i vores ASOS AW13 konkurrence har du her et gavekort på 2000 kr. til ASOS. Stort tillykke”.
Jeg troede næsten ikke på det i starten og jeg blev helt overvældet. Jeg er selvfølgelig utrolig beæret over at have vundet! Det er en stor ting for mig og det betyder rigtig meget. Det er rart med lidt medvind engang imellem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL THEM IDEAS