LIPSTICK?

GRAND OPENING

IMG_0900    IMG_0915 IMG_0916 IMG_0917 IMG_0925 IMG_0928 IMG_0929 IMG_0931
 Rødovre centeret har holdt Grand Opening hele weekenden (også imorgen, søndag) for at fejre åbningen af den nye del af centeret. Jeg var derude i torsdags da de åbnede for herlighederne og jeg må indrømme at den nye del af centeret er blevet rigtig fin. Der er åbnet omkring 20 nye butikker, en biograf og et fitness center. Og ikke nok med at der jo selvfølgelig er kommet en masse nye spænende butikker, ja så har de også haft en masse lækre Grand opening tilbud! I torsdags var der 25% på hele Designers markedet butikken, så jeg fandt lige en lækker kjole og en super fed clutch fra Moss Copenhagen som jeg bare måtte få med hjem i posen! der ud over kom jeg ved en fejltagelse også til at bevæge mig ind i Vila, hvilket jeg aldrig skulle have gjort, for der var der også 25% på hele butikken så der endte jeg med at hapse en lækker kjole, en fed sweater, en super rar cardigan og nogle fine ringe! mmm.. det er altid skønt med lidt nye items til klædeskabet.
Jeg skal nok vise alle tingene mere frem i den nærmeste fremtid, dette var bare en hurtig og overskuelig måde at vise jer nogle af de lækre ting i kan finde ude i centeret! og husk! Grand opening vare til og med imorgen, så i kan stadig nå at gøre jer nogle lækre fund!
Jeg tager ud i Rødovre centeret igen i morgen tidligt, jeg skal lige nå at nyde det aller sidste af grand opening weekenden! så må vi håbe der ikke er flere ting der sniger sig ned i poserne! 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIPSTICK?